Back to All Events

AURORA SANDER: OMVISNING MED KUNSTNERNE

Søndag 26. august vil Ellinor Aurora Aasgaard og Bror Sander Berg Størseth gi en omvisning i sin utstilling "Hjelp, vi flytter!"
Ingen påmelding, møt opp i Billedhoggerhuset søndag kl 14.00.

BIOGRAFI
Kunstnerduoen Aurora Sander er bosatt i Berlin og består av Ellinor Aurora Aasgaard (f. 1991 i Kristiandsand) og Bror Sander Berg Størseth ( f. 1987 i Bærum). Aurora Sander har deltatt på en rekke utstillinger i inn og utland. Nyere utstillinger inkluderer separatutstillingen Another Day, Another Drama ved Passerelle Centre d'art contemporain – Brest, Frankrike 2017 samt gruppeutstillingen Clouds ⇄ Forests ved 7th International Moscow Biennale, Moskva, 2017. 
I Norge har de gjort seg bemerket med deres installasjon på Skulpturbiennalen i 2015 og WILDLIFE i Nesoddparken, 2017. 

Later Event: September 29
Barneworkshop!