Back to All Events

Barneworkshop!

Nå er det bare en uke igjen av utstillingen til Aurora Sander! Vi avslutter utstillingsperioden med en barneworkshop der objektene som Aurora Sander bruker i utstillingen er i fokus. Borrelås, tape, kontaktpapir og skumgummi ligger klart og barna inviteres til å produsere nye gjenstander som de selv kan plassere inn i utstillingen.

Til Barna:
I utstillingen til Aurora Sander finner dere mange gjenstander som vi mennesker har skapt. Bruk fantasien din og lag gjenstander eller tegninger inspirert av utstillingen til Aurora Sander og/eller oppgavene nedenfor. Fest borrelås på gjenstandene og plasser de der du synes de passer i utstillingen.

Våre forgjengere fant på mye lurt, for eksempel pil og bue for å kunne skaffe seg mat, fiskeredskap for å fange fisk, kniver for å kunne skjære opp kjøtt og krukker for å bære vann i. Senere var det noen som fant opp skrivekunsten og boktrykkerkunsten slik at vi kunne kommunisere bedre med hverandre. Når kameraet kom kunne man få se bilder fra andre siden av verden uten å måtte reise dit selv mens andre klarte å reise helt til månen.

I dag er teknologien kommet ganske langt og av nyere oppfinnelser har internett hatt stor påvirkning på verden i dag.

1. Hvilken oppfinnelse mener du har vært viktigst i menneskets historie?
2. Hva tror du er viktigst for menneskets overlevelse? Lag et redskap eller en ting du ville ha tatt med deg på en øde øy.
3. Samfunnet og jordkloden vår har mange utfordringer, hva tror du trengs for en bedre verden?

Forhåndspåmelding er ikke nødvendig, men med forbehold om plass og kapasitet. Max 12 barn av gangen. Passer best for barn fra 3 - 10 år i følge med voksne.

Earlier Event: August 26
AURORA SANDER: OMVISNING MED KUNSTNERNE
Later Event: September 30
Barneworkshop!