Back to All Events

SOMMERFEST 2019

Wingdings er lyden av ☞︎◆︎■︎ ❍︎◆︎⬧︎♓︎♍︎

Hva det betyr er du nesten nødt til å høre selv. Det man kan si er at den eksperimentelle power-trioen oser av musikalsk overskudd. Elementer fra psych, orientalsk tonespråk, tilbakelent slacker-rock og kreativ (men aldri utilgjengelig) låtskriving, gjør Wingdings til et av de mest spennende bandene i Oslo om dagen. Tenk Pom Poko i et boblebad sammen med pedalbrettet til Mac Demarco; noe er nødt til å ta fyr.

Låta «Two Sided Ways» har av P3 blitt beskrevet som soundracket for å tusle alene inn i solnedgangen. Til høsten slippes deres debut-EP på Rohdos Records.

facebook.com/Wingdings.the.band

Wingdings

Wingdings

♡♡♡ DJ Ida M ♡♡♡

Ida M spiller leken og melodisk housemusikk blandet med litt disco og en dæsj deilig pop. Hun startet opp som DJ i Bergen for to tiår siden og hun er kjent fra dj-kollektivet TooManyGirls. du kan høre hennes mikser jevnlig på Radio Orakel, hun booker for Morning Beat og er fast DJ på Karmaklubb.

66454882_2291501784434821_491451061614149632_n.jpg
Earlier Event: August 23
JAN FREUCHEN: SKJERMDUMP
Later Event: August 23
JANNICKE LÅKER: BÅTEN