FAGKVELD: Lynkurs i søknadsskriving

Kl. 19-21.00
Sted: Hekkveien 5
Kursholder: Kristian Øverland Dahl

Med utgangspunkt i et kurs holdt ved KhiO kommer Kristian Øverland Dahl nå til Billedhoggerforeningen for å gi et lynkurs i søknadsskriving. Kurset blir holdt i form av en dialog med de fremmøtte. Øverland Dahl oppfordrer derfor deltagerne til å ta med seg egne søknadstekster og problemstillinger som utgangspunkt for diskusjon. Teksteksempler skal diskuteres i plenum slik at det blir relevant og interessant for alle.

Kristian Øverland Dahl er utdannet ved Statens kunstakademi og Kunsthøyskolen i Bergen. Han har bred utstillingsvirksomhet bak seg både nasjonalt og internasjonalt og er medlem av kunstnergruppen D.O.R.
Han er kunstnerpolitisk engasjert, har sittet i flere juryer, kuratert utstillinger og holdt kurs ved forskoler og kunstakademier.
Øverland Dahl er medlem av Norsk Billedhoggerforening.

Kurset etterfølges av lett servering.
Velkommen til fagkveld!