Finissage og julefest

Velkommen til julefest hos oss torsdag 15. desember. Festen kombineres med finissage av Hedvig Winges utstilling "Tomorrow" i Prosjektrom Carl Berner.
Oppstart kl 17.00 ved prosjektrommet. Store og små er velkommen!

Den 15. desember markerer vi slutten på dette året og begynnelsen på en ny tid i Billedhoggerforeningen. På nyåret starter vi for alvor omformingen av Hekkveien 5 til et "Nasjonalt senter for tredimensjonal kunst". Vi har et veldig spennende år i møte.

17:00 Oppstart ved Prosjektrom Carl Berner (t-banen).
17:15 Tale ved utstillingskoordinator gjennom 8 år, Linda S. Olsen
18:00 Servering av deilig mat og drikke i Billedhoggerforeningen.
18:30 Styreleder Christine Aspelund ønsker velkommen
19:00 Underholdningsinnslag

Finissage
Finissagen markerer slutten på 8 år med Prosjektrom Carl Berner. "TOMORROW" er siste utstilling ved prosjektrommet i nåværende form. I 2017 lanserer Billedhoggerforeningen et nytt konsept for stedet.

Julefest
Etter markeringen ved Prosjektrom Carl Berner er dere alle invitert til en trivelig julefest i Hekkveien 5 med masse god mat og drikke. Vi håper at mange tar turen for å feire både det som har vært og alt det nye, spennende som kommer til neste år.

Velkommen til fest!