Norsk Billedhoggerforening presenterer Hedvig Winge

  © Hedvig Winge

© Hedvig Winge

TOMORROW
Hedvig Winge
09.11-31.12
Prosjektrom Carl Berner
Finissage: 15. desember kl. 17.00


Norsk Billedhoggerforening er stolte av å kunne presentere Hedvig Winge som siste utstiller i Prosjektrom Carl Berner. Prosjektrommet har eksistert i 8 år og vil i 2017 gjenoppstå som et nytt konsept. Denne siste utstillingen blir stedsspesifikk og prosessuell og vil være en flott avslutning på 8 år med eksperimentell utstillingsvirksomhet.
Hedvig Winge vil være til stede og jobbe i prosjektrommet fra den 9. november og fremover i utstillingsperioden. Den 15. desember stopper prosessen og vi markerer dette med en finissage. Winges prosess i galleriet avsluttes uten at det nødvendigvis oppnås en konklusjon.
les mer...