OSLO OPEN 2015

18-19. april 2015

En gang i året åpner Oslos profesjonelle kunstnere opp døren til atelieret sitt for publikum og gir en unik mulighet til å se hvor kunsten blir skapt før den havner på galleri eller museum. 350 profesjonelle kunstnere deltar under årets Oslo Open.

I NBFs hus i Hekkveien 5 vil det bli gruppeutstilling for kunstnere uten atelier og åpen kafé samt Barnas Oslo Open – BOO! workshop for barna.

Påmelding til workshop: formidling@osloopen.no

Lørdag klokken 13 – 15 og 16 – 18
Søndag klokken 13 – 15 og 16 – 18
Varighet per workshop: 2 timer

 

Robot-konstruksjon med Jennie Bringaker
Aldersgruppe: 6 – 18 år
Foreldre: Kan være med
Påmelding og drop-in.
Merk påmeldingsmail: Robot-konstruksjon

Jennie Bringaker kjent fra performanceprosjektet Trollkrem og instruerer barna om utvikling av en figurs karakter gjennom robot-konstruksjon der karakterutvikling er et viktig element. På vei til å skape sin egne unike robot får barna instruksjon i 3 hovedelementer; grunnform, karakterutvikling og detaljer/ferdigstilling.

 

Skulpturell modellering med Tommi Sarkapalo
Aldersgruppe: 6 – 18 år
Foreldre: Kan være med
Påmelding og drop-in.
Merk påmeldingsmail: Skultpur

 

Kunstneren Tommi Sarkapalo instruerer barna i skulpturell modellering i selv-herdende materiale. Kunstneren gir tips og støtte slik at barna kan få modellert hver sin figurative skulpturelle form. Barna lærer samtidig om proporsjoner og balansepunkt.Les mer på http://osloopen.no