Vi bygger om. Ikke bare Billedhoggerhuset og parken, men også nettsiden vår. Ny nettside kommer i løpet av sommeren. Se under for kontaktinfo.

We are rebuilding. Not only the house and the park, but also our website. New website will be presented during this summer. Please refer to contact info if you need to reach us.

Kontakt:
nbf@skulptur.no
Hekkveien 5, 0571 Oslo NORWAY
Tel: +47 22 37 77 80
Besøk etter avtale / Visit by appointment


Erik Steen
Daglig leder / Director
+47 918 86 181 / erik.steen@skulptur.no

Silja Leifsdottir
Utstillingsleder / Head of Exhibitions
+47 952 09 951 / silja.leifsdottir@skulptur.no

Camilla Luihn
Formidlingsleder / Head of Communications
+47 905 12 409 / camilla.luihn@skulptur.no


  Viel Bjerkeset Andersen: BAKENFOR STREKEN   I hverdagen er de fleste av oss omgitt av streker, usynlige linjer, uttalte og usagte normer og regler. Det være seg en linje mellom hva som er rett og galt, eller en linje som lager et skille mellom «oss» og «dem».  I NBF´s prosjektrom inne i Carl Berner T-banestasjon inviterer Viel Bjerkeset Andersen deg til å stoppe opp et sekund å reflektere over alle strekene, grensene og linjene vi balanserer på, og mellom, hver eneste dag.  Installasjonen til Viel Bjerkeset Andersen vil stå til oktober 2018. Prosjektrom Carl Berner følger t-banens åpningstider.

Viel Bjerkeset Andersen: BAKENFOR STREKEN

I hverdagen er de fleste av oss omgitt av streker, usynlige linjer, uttalte og usagte normer og regler. Det være seg en linje mellom hva som er rett og galt, eller en linje som lager et skille mellom «oss» og «dem».

I NBF´s prosjektrom inne i Carl Berner T-banestasjon inviterer Viel Bjerkeset Andersen deg til å stoppe opp et sekund å reflektere over alle strekene, grensene og linjene vi balanserer på, og mellom, hver eneste dag.

Installasjonen til Viel Bjerkeset Andersen vil stå til oktober 2018. Prosjektrom Carl Berner følger t-banens åpningstider.


Find us on: