I NBFs hus ved Carl Berners plass, Hekkveien 5, leier foreningen ut en liten hybel for medlemmer og tilreisende kunstnere. Hybelen har enkel standard og er utstyrt med tekjøkken, kjøleskap og sengeplass til to (max tre) Pris per person per natt er 200,-  Medlemmer av NBF prioriteres ved bestilling.
Vil du leie sengetøy tilkommer en engangsavgift på 50,-

Toalett er i etasjen under og bad ligger i underetasjen.

Bestilling av hybel gjøres til Billedhoggerforeningens Skulpturkontor. Tel: 22 37 77 80 eller på epost: nbf@skulptur.no

In the NBF house by Carl Berners plass, Hekkveien 5, the association rents out a small single room for members and visiting artists. The lodgings are basic standard and are equipped with kitchenette, fridge and bed space for two (max three) Price per person per night is 200, - NOK. Members of NBF have priority when ordering.
If you want to rent linens there's a fee of 50, -

Toilet and bathroom are located downstairs.

To reserve; contact our office. Tel +47 22 37 77 80 or email: nbf@skulptur.no