Bronseskulptur A/S

For de av våre medlemmer som driver med steinhogging eller bronsestøping er det mulighet for å leie arbeidssted eller også støpe på Helsfyr i Oslo hos henholdsvis SA Steinskulptur og Bronseskulptur A/S.

Bronseskulptur A/S

Kontakt:
Adresse: Østensjøveien 5, 0661 Oslo

SA Steinskulptur

SA Steinskulptur ble stiftet i 1948. Firmaet er et andelslag ledet og eid av norske billedhoggere. Lokalene ligger lett tilgjengelig ca. 100 meter fra Helsfyr T-banestasjon og med egen parkering.

Medlemmer av Norsk Billedhoggerforening (fullverdig) kan søke styret i SA Steinskulptur om å få bli andelshaver. En andel koster kr 1000,-

Kontakt:
Adresse: Østensjøveien 5, 0661 Oslo